top of page

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Et convidem a conèixer tota la informació necessària respecte a les transaccions electròniques que facis en aquesta web.

 

Pasapesca, S.A. aposta per la transparència i claredat en les transaccions comercials que es realitzin en aquest portal garantint un espai compromès amb els drets d'usuaris i clients, per això et recomanem que abans de contractar qualsevol dels productes que posem a la teva disposició en aquesta web, llegeixis aquestes condicions i els termes que s'apliquen a la prestació dels serveis que ofereix La Frigoteenda propis de la seva activitat principal de venda de productes d'alimentació.

 

Aquestes condicions de contractació regeixen la relació entre Pasapesca, S.A. i els clients del lloc La Frigotienda.

   

Pasapesca, S.A. es reserva el dret de modificar o canviar les presents condicions en qualsevol moment. Si les modificacions constitueixen un canvi substancial en els termes, La Frigotienda ho notificarà publicant un anunci al nostre lloc web.

 

Els serveis i/o productes estan disponibles només per a persones jurídiques i persones que tinguin 16 anys.

 

Aquesta web compleix les següents regulacions:

IDENTIFICADOR DEL VENEDOR

En virtut del que estableix la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), t'oferim la informació següent:

  

Denominació social : Pasapesca, S.A.

CIF/NIF : A-08373102

Correu electrònic: frigotienda@frigotienda.es

Domicili social: Polígon Industrial Pratense Carrer 111 s/n 08820 el Prat de Llobregat (Barcelona)

La seva activitat social és: Venda a domicili de productes d'alimentació.

Finalitat de la pàgina web: Oferir productes i serveis de gran qualitat.

CARACTERÍSTIQUES DELS PRODUCTES OFERITS

La Frigotenda ofereix un ampli i variat assortiment de productes. Els productes exposats a La Frigotenda són productes d'alimentació a diferents temperatures en fred, sec i congelat.

CONDICIONS DE VENDA

Perquè una compra pugui ser efectuada, el valor ha de ser igual o superior a 30€.

Si la quantitat total de la comanda supera els 60€, l'enviament d'aquesta esrà gratuït.

COM REALITZAR UNA COMANDA

Com a condició per fer qualsevol comanda, el client ha de contactar amb La Frigotienda i proporcionar informació corresponent requerida per a l'adquisició dels productes disponibles en aquesta web. La informació per fer la comanda que proporcioneu ha de ser precisa, completa i actualitzada en tot moment. No fer-ho constitueix una violació dels termes, que poden resultar en la dissolució del contracte amb Pasapesca, S.A.

 

Des del moment de l'acceptació, el client adquireix la condició de Client de La Frigotienda.

      

Les comandes s'han de fer seguint els passos que t'anirà marcant La Frigotienda on podràs triar el producte i la quantitat d'allò que vulguis comprar.

CUPONS DE DESCOMPTE

Els cupons o codis de descompte són d'ús individual i no acumulables i subjectes a les dates de validesa indicades. Pasapesca, S.A. es reserva el dret de cancel·lació de qualsevol promoció a clients individuals o col·lectius si es considera que se n'està fent un ús abusiu o inadequat.

VALORACIÓ DE COMPRA

Un cop efectuada la comanda, La Frigotienda et remetrà per mail una confirmació de comanda.

 

És el moment de comprovar que tot és correcte. Si no esteu d'acord amb les dades consignades en aquesta confirmació, podreu sol·licitar-ne la modificació o l'anul·lació de la comanda.

  

La validació de la comanda per part del client suposa expressament el coneixement i l'acceptació d'aquestes condicions particulars de contractació com a part de la celebració del contracte. Llevat de prova en contra, les dades registrades per La Frigotienda constitueixen la prova del conjunt de transaccions realitzades entre La Frigotienda i els seus clients.

 

En cas de necessitar alguna modificació o l'anul·lació, la comunicació s'ha de fer en el termini de les 24 hores des de la confirmació de la comanda, a través de correu electrònic: frigotienda@frigotienda.es i sempre que la comanda no hagi estat enviada.

PREUS I FORMA DE PAGAMENT

El client es compromet a abonar els productes contractats a La Frigotienda en les formes de pagament acceptades per La Frigotienda i per qualsevol quantitat complementària (inclosos els impostos i càrrecs per pagaments endarrerits, segons el cas).

  

Els preus aplicables a cada producte són els indicats a la pàgina web a la data de la comanda incloent, si escau, tots ells l'IVA (impost sobre el valor afegit) per a transaccions dins del territori espanyol. No obstant això, atenent el que estableix la Llei 37/1992, de 28 de desembre, reguladora del dit impost, l'operació pot resultar exempta o no subjecta a aquest en funció del país de residència del comprador i de la condició en què actua el mateix (empresari/professional o particular). En conseqüència, en alguns supòsits el preu final de la comanda es pot veure alterat respecte al que figura exposat a la pàgina web.

Pasapesca, S.A. accepta aquestes formes de pagament:

Recollida a la botiga

S'accepten pagaments tan en efectiu com a targeta. Les úniques targetes permeses són Visa i MasterCard. Si cal fer qualsevol devolució o cancel·lació de la comanda, l'import es reemborsarà a través de la mateixa targeta de pagament.

Lliurament a domicili

NOMÉS S'EFECTUEN PAGAMENTS EN EFECTIU. NO S'ACCEPTA CAP ALTRE MÈTODE DE PAGAMENT.

VALIDESA DELS PREUS I OFERTES

Els productes oferts a la web i els preus d'aquests estaran disponibles per a la seva compra mentre es trobin al catàleg de productes visualitzats per mitjà de la pàgina web. Es prega als clients que accedeixin a versions actualitzades de la pàgina web per evitar errors als preus. En tot cas, les comandes en tramitació mantindran les condicions durant 7 dies des del moment de la seva formalització.

ENVIAMENTS I TRANSPORT

Despeses:

Le regions a les quals es realitzen entregues a domicili són les següents:

 • El Prat de Llobregat 

 • Sant Boi de Llobregat 

 • Cornellà de Llobregat 

 • Hospitalet de Llobregat

 • Barcelona

 • Castelldefels 

 • Sant Cugat del Vallès

Si la quantitat total de la comanda supera els 60€, l'enviamentr d'aquesta serà gratuït.

També disposa del servei "Click & Collect", que es farà efectiu a la data i hora acordada amb el client entregat a l'estableixement de La Frigotienda el Prat de Llobregat

Enviament:

Efectuem lliuraments locals a ubicacions concretes: el Prat de Llobregat, el Sant Boi de Llobregat, el Cornellà de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​Castelldefels i Sant Cugat del Vallès.

Totes les comandes surten del Prat de Llobregat (Barcelona) correctament empaquetades perquè arribin a destinació en òptimes condicions.

Terminis de lliurament:

Si el producte es troba en estoc, l'enviament de la comanda serà cursat immediatament a l'adreça de lliurament indicada pel client i lliurat en el termini d'1-2 dies laborables a comptar des del moment de tramitació de la comanda.

En general, tret que hi hagi festius pel mig, seguim aquesta regla per assignar-te una data de lliurament que serà la més propera que podem oferir.

L'horari de repartiment és de dimarts a dissabte 9:00 a 15:00 h.

Lliurament a Domicili:

Si hi hagués qualsevol imprevist en el lliurament de la comanda ens posaríem en contacte a través de la seva adreça de correu electrònic, que us sol·licitem a l'hora de fer el registre a la web, per trobar una solució. Alternativament, podríem posar-nos en contacte per telèfon, si ho hagués facilitat, o directament intentar una segona entrega a l'adreça facilitada. En cas de no haver-se pogut contactar ni lliurar el producte a la primera ni segona visita, el client serà responsable de contactar amb el transportista o amb La Frigotienda a través de correu electrònic i assumirà els costos addicionals que poguessin suposar successives entregues.

SISTEMA COMÚ DE L'IMPOST SOBRE EL VALOR AFEGIT DE LA UNIÓ EUROPEA

Atenint-nos al que estableix la Llei 37/1992, de 28 de desembre, reguladora del dit impost i la Directiva Europea 2008/8/CE, l'operació pot resultar exempta o no subjecta a aquest en funció del país de residència del comprador i de la condició en què actua el mateix (empresari/professional o particular). En conseqüència, en alguns supòsits el preu final de la comanda es pot veure alterat respecte al que figura exposat a la pàgina web.

  

El preu dels productes comercialitzats per La Frigotienda inclou l'IVA espanyol. Tot i això, el preu final de la teva comanda pot variar depenent del tipus impositiu d'IVA que s'apliqui a la comanda. Per a les comandes destinades a altres països de la Unió Europea, l'IVA espanyol serà deduït i s'aplicarà el tipus impositiu d'IVA corresponent al país de destinació. El preu final apareixerà durant la confirmació de la comanda i reflectirà el tipus impositiu d'IVA corresponent al país de destinació dels productes.

Els preus dels Serveis poden canviar en qualsevol moment a discreció única i exclusiva de La Frigotienda. Els serveis no brinden protecció de preus o reemborsaments en el cas de reducció de preus o ofertes promocionals.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Només s'acceptaran cancel·lacions i/o devolucions en els termes següents.

Cancel·lació

El client podrà cancel·lar la seva comanda i sol·licitar el reemborsament íntegre de l'import si aquesta encara no ha estat enviada. Per això, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres com més aviat millor des del formulari de contacte o envieu-nos un email a frigotienda@frigotienda.es i facilitar-nos les vostres dades i número de comanda.

Devolució

Els nostres processos de selecció de productes frescos, preparació i embalatge són molt estrictes i garantim que són enviats sense defectes. Verifiqueu amb cura que els precintes que tanquen el paquet no hagin estat modificats o danyats.

 • Si la comanda arriba fins a 24h més tard del que s'ha acordat, el client ha d'acceptar el lliurament i si, en obrir la caixa, es troba alguna peça en mal estat pot obrir una incidència des del formulari de contacte o enviar-nos un email a frigotienda@frigotienda .es amb el nom dels productes i el nombre de peces en mal estat, així com una fotografia dels mateixos.

 • No s'admetran devolucions de productes envasats quan hagin estat oberts i/o manipulats, i no conservin els embalatges originals.

 • Haureu d'indicar a l'albarà de lliurament el motiu de la devolució en aquest extrem.

Només s'acceptaran devolucions de comandes amb evidència d'haver estat danyades en el transport i qualsevol queixa s'haurà de fer en el mateix moment de la recepció de la comanda.

Si el producte arribés en mal estat, Pasapesca, S.A. assumirà les despeses d'enviament incorregudes per la devolució, sempre que els productes es trobin en el seu embalatge original i no hagin estat consumits totalment o parcialment.

 

Per gestionar la reclamació, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres abans de 24hores i enviar-nos un email a frigotienda@frigotienda.es, indicant el vostre nom, número de comanda i explicant en detall el que ha passat.

Desistiment

El dret de desistiment no es podrà exercir (llevat d'error o d'efecte en el producte o servei contractat), en els supòsits següents previstos per l'article 45 de la Llei de comerç:

● Contractes de subministrament de béns confeccionats d'acord amb les especificacions del consumidor o clarament personalitzats, o que, per la seva naturalesa, no puguin ser tornats o puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.

● Contractes de subministrament d'enregistraments sonors o de vídeo, de discos i de programes informàtics que hagin estat desprecintats pel consumidor, així com de fitxers informàtics, subministrats per via electrònica, susceptibles de ser descarregats o reproduïts amb caràcter immediat per al seu ús permanent.

● I en general tots aquells productes encarregats a distància que es realitzin a la nostra mida: roba, revelatge fotogràfic, etc., o que siguin susceptibles de còpia (llibres, música, videojocs, etc.).

 

El client tindrà dret a desistir del contracte durant un període de 14 dies naturals sense indicar-ne el motiu i sense incórrer en cap cost diferent dels previstos als articles 107.2 i 108, conforme al que disposa BOE-A-2014-3329. Per exercitar aquest dret es facilita un formulari on es podran emplenar les dades necessàries per a la seva gestió.

Com tornar productes en els casos acceptats:

Per tornar un producte en els casos previstos i acceptats per aquesta política de desistiment, cal seguir les instruccions següents:

 • No s'acceptaran devolucions a ports deguts.

 • Ha d'haver notificat a La Frigotienda el desig de desistir i haver obtingut l'autorització corresponent abans de fer l'enviament.

 • Heu d'introduir el/s producte/s en un paquet degudament embalat.

 

És responsabilitat del client conservar tots els acusaments de rebut i remetre el paquet per correu certificat o per qualsevol altre mitjà que permeti acreditar la data d'enviament.

 

En cas de repetides devolucions o reclamacions per mal estat o producte defectuós per part d'un mateix client, La Frigotienda es reserva el dret de no fer nous enviaments al client.
 

Les despeses de devolució seran a compte del client. Les devolucions dels imports es realitzaran en un termini de 14 (catorze) dies naturals següents a la data en què rebem el/s productes(s) retornat(s) a l'adreça especificada.

La Frigotienda procedirà al reemborsament en la forma de pagament que el client hagi emprat en realitzar la comanda, i aquest reemborsament es trobarà subjecte al dret de La Frigotienda a retenir quantitats pels productes tornats que presentin danys. Us reemborsarem l'import abonat pel/s productes(s) retornat(s) menys les despeses d'enviament (si escau).

NORMATIVA EUROPEA DE CONSUM

Informem que la Comissió Europea ha creat la primera plataforma europea per a la resolució de conflictes al comerç “online” emparada en la darrera llei del consumidor. En aquest sentit, com a responsables d'una plataforma de venda en línia, tenim el deure d'informar els nostres clients sobre l'existència d'una plataforma en línia de resolució alternativa de conflictes.

 

Per recórrer a la plataforma de resolució de conflictes, el client ha d'utilitzar el següent enllaç: http://ec.europa.eu/odr.

SERVEI POSTVENDA

Disposem d´un servei de postvenda per solucionar qualsevol problema amb els nostres productes o enviaments a través del qual s´ofereix l´atenció més ràpida i eficaç als nostres clients.

 

Per contactar amb nosaltres o plantejar-nos qualsevol dubte, qüestió o reclamació pot utilitzar qualsevol dels mitjans següents:

CONFIDENCIALITAT

Té caràcter confidencial tota la informació i documentació utilitzada durant la contractació, desenvolupament i execució dels serveis que regulen les relacions entre La Frigotienda i el Client.

 

Tota informació rebuda per part del client ja siguin imatges, correus, textos, dades d'accés com a clients i contrasenyes, es tractarà de manera confidencial, estant totalment prohibida la cessió a tercers.

  

No s'entendrà informació confidencial aquella que sigui divulgada per acord entre les parts, aquella que es converteixi en pública per igual motiu o aquella que hagi de ser revelada d'acord amb les lleis o amb una resolució judicial d'autoritat competent i aquella que sigui obtinguda un tercer que no estigui sota l'obligació de cap confidencialitat. Totes dues parts s'obliguen a complir el deure de confidencialitat de manera indefinida.

 

Més informació sobre privadesa: consultar la nostra Política de Privadesa

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Per obtenir informació completa sobre els teus drets i la política de protecció de dades que apliquem a aquesta web ia tots els nostres serveis, recomanem visitar la Política de Privadesa i la Política de cookies.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

La Frigotienda es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la configuració i presentació d'aquesta, de les condicions d'accés, condicions de contractació, etc. Per això el client haurà d'accedir a versions actualitzades de la pàgina.

 

L'usuari/client és l'únic responsable de mantenir la confidencialitat i seguretat de la pàgina web i per a totes les activitats que tinguin lloc a la pàgina web un cop lliurada per part de La Frigotienda. El client es compromet a notificar immediatament a La Frigotienda de qualsevol violació de la seguretat del portal.

La Frigotenda no serà responsable de cap pèrdua derivada de l'ús indegut o no autoritzat de la pàgina web.

    

El client es compromet a mantenir indemne La Frigobotiga de les reclamacions, pèrdues, despeses, danys i costos (incloent-hi danys directes, incidentals, conseqüents, punitius, exemplars i indirectes), i els honoraris raonables d'advocats com a resultat de qualsevol incompliment per part del client/comprador d'aquestes condicions, sigui o no considerat material o immaterial; l'ús o indegut dels Serveis per part seva o qualsevol persona que actuï en nom teu o utilitzi el seu compte a La Frigotienda o per qualsevol violació material o immaterial de qualsevol dret, títol o interessos de tercers.

 

La nostra única responsabilitat serà subministrar el producte en els termes i condicions expressats en aquesta política de contractació.

  

La Frigotenda no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que es puguin derivar de l'ús indegut dels productes subministrats.

IDIOMA

El idioma amb el qual es perfeccionarà el contracte entre Pasapesca, S.A. y el client es el castellà.

JURISDICCIÓN Y LEYES APLICABLES

Pasapesca, S.A.  y EL CLIENTE, es regiran per se regirán para dirimir qualsevol controvèrsia que es pogués derivar de l'accés, o ús d'aquesta pàgina web, per la legislació espanyola, i es someten als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

bottom of page