top of page

ZONES DE REPARTIMENT

DESPESES

Per a que una comanda pugui ser efectuada, el valor d'aquesta ha de ser igual o superior a 30€.

Si la quantitat total de las comanda supera els 60€, l'enviament d'aquesta serà gratuït.

Per a comandes les quals la recollida sigui en botiga (La Frigotienda), no es cobrarà cap despesa d'enviament.

Disposa del servei "Click & Collect" que es farà efectiu a la data i hora acordada amb el client entregat a l'establiment de La Frigotienda el Prat de Llobregat.

Per a comandes amb entrega a domicili es cobrarà una quantitat d'uns 9€.

Les regions a les quals s'efectuen entregues són les següents:

  • El Prat de Llobregat 

  • Sant Boi de Llobregat 

  • Cornellà de Llobregat 

  • Hospitalet de Llobregat

  • Barcelona 

  • Castelldefels 

  • Sant Cugat del Vallès

ENVIAMENTS

Efectuem lliuraments locals a ubicacions concretes: el Prat de Llobregat, el Sant Boi de Llobregat, el Cornellà de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​Castelldefels i Sant Cugat del Vallès

 

Si el producte es troba en estoc, l'enviament de la comanda serà cursat immediatament a l'adreça de lliurament indicada pel client i lliurat en el termini d'1-2 dies laborables a comptar des del moment de tramitació de la comanda.

En general, tret que hi hagi festius pel mig, seguim aquesta regla per assignar-te una data de lliurament que serà la més propera que podem oferir.

 

L'horari de repartiment és de dimarts a dissabte 9:00 a 15:00 h.

 

Totes les comandes surten del Prat de Llobregat (Barcelona) correctament empaquetades perquè arribin a la destinació en òptimes condicions.

 

Segons la destinació del client el podem lliurar amb la nostra pròpia flota de furgonetes de dues temperatures (-18ºC / 3ºC) o avisem a la nostra agència de transport urgent per a fred que passi a recollir-lo per les nostres instal·lacions.

"CLICK & COLLECT" - Recollida a la botiga

Disposa del servei "Click & Collect" que es farà efectiu a la data i hora acordada amb el client entregat a l'establiment La Frigotienda el Prat de Llobregat 

bottom of page